Ansvarlig gambling

[ivcs]
Type: article
Parent page: Gambling
[/ivcs]

Et pressende tema

Selv om det ikke er gøy, så må en alltid adressere ansvarlig gambling. Det er ikke fordi folk flest ikke takler gamblingen. Tvert imot greier folk flest seg meget godt og har fornuftige vaner. Det er derimot når det går galt at ansvarlig gambling må bli et tema, for da kan det virkelig gå galt også. Det som vi en gang elsket, kan fort bli til en av våre største fiender. Det sier seg selv med enhver ting i livet, at vi må la de være goder som vi nyter, ikke overkonsumerer. Selv om sjokolade, fast food og brus er deilig, så kan vi ikke spise dette døgnet rundt. Slik er det med gambling også.

Opplev rusen

Du husker sikkert den første gangen du gamblet. Kanskje var det med en venn eller et familiemedlem. Du sa nok mest sannsynlig noe sånt som “jeg vedder på at”. Det er noe med den følelsesmessige investeringen vi legger i dette som gjør gambling så unikt. Vi vet at noe stort er på spill, og dermed blir vi helt med. For enkelte blir denne rusen nærmest som nettopp det, en rus de bare må ha. Dette er derimot en positiv rus, og akkurat som alle andre ruser, så handler det egentlig bare om at du kontrollerer den.

Gjør deg opp din egen mening

Med det sagt, så handler det hele om å nyte med måte. Gambling har fått unødvendig mye pepper over de senere årene. Dette til tross for at selv spillselskapene på nett har kjempet aktivt mot avhengighet. Spiller du med måte, og går inn i nytelse av rusen med samme type holdning som ved andre rusmidler og ting du nyter, så er det ingen fare. Gambling er en ufattelig gøy aktivitet, og ikke la feilaktige fremstillinger hindre deg fra å nyte dette.