De beste progressive jackpottene

[ivcs]
Type: article
Parent page: Spilleautomater
[/ivcs]

Vinn de største gevinstene

For de aller fleste som spiller på automater, så handler det først og fremst om å vinne de store pottene. Kanskje har du enkelte ambisjoner om å bare lene deg tilbake og slappe av, men innerst inne er gevinstene ditt mål. Da gjelder det å følge med på hvilke automater som spyr ut mest penger til spillerne. Her er det derimot fort gjort å gå i stå. Vet du egentlig hva RTP betyr og hvordan dette påvirker deg? Hvorfor er ikke alltid den største potten det beste alternativet å gå for? Det er mye en må vurdere for å bestemme hvilke automater som egentlig har de beste progressive jackpottene.

Størrelse på jackpot

Det aller første målet en bør se på er hvor mye jackpotten faktisk er på. Her er gode automater for øyeblikket Mega Fortune, Arabian Nights, Hall of Gods og Mega Moolah, bare for å nevne noen. Felles for alle er at millionsummer sitter her og venter på deg. Skal du hente inn den neste milliongevinsten, så må første prioritet være å finne en automat som tilbyr nettopp dette. Allikevel er ikke en stor gevinst nok til å vinne de aller største pottene. Det er også andre faktorer som spiller inn her.

Sannsynlighet for vinst

RTP er et begrep som brukes mye i casinobransjen. Dette betyr “return to player”, altså hvor mye av pengene spillerne sitter igjen med. Her tilbyr Mega Fortune 96.40 %, mens Mega Moolah bare ligger på 88.12 %. Altså kan det for deg som bryr deg være irriterende å se at Mega Moolah sluker spillernes penger og ikke lar deg sitte igjen med stort. Utbetalingshyppigheten er også en annen faktor. For eksempel bruker Hall of Gods generelt 169 dager på utbetaling, mens Mega Fortune bruker 64 dager. Det er med andre ord en rekke faktorer å tenke på når det gjelder progressive jackpotter!