Hva bør du se etter i en spilleautomat?

[ivcs]
Type: article
Parent page: Spilleautomater
[/ivcs]

Et spørsmål om spilletype

Spilleautomatenes marked har eksplodert i Norge. Aldri før har vi spilt mer på disse, og dette har ført til en rekke alternative automater der ute. Hvilke automater er egentlig best i dagens marked? Det er vanskelig å besvare da et annet spørsmål egentlig må besvares først. Hva du ser etter i en spilleautomat er nemlig helt essensielt. I dagens marked er det mange forskjellige spilletyper, men disse kan begrenses ned til to hovedtyper. Du har typen spillere som ønsker å ha det gøy, men med gevinst i bakhodet, og du har typen spillere som kun er med for de største gevinstene.

Underholdning først

Førstnevnte leter etter automater som først og fremst bidrar med en god form for underholdning. Dette kan komme gjennom mange kanaler. Noen foretrekker at automaten har et spennende design og en historie bak seg. Da kan gjerne visuelle og lyd effekter være med på å skape en atmosfære som får deg vekk fra hverdagen. Bonusfunksjoner er også viktige for denne typen spiller fordi de gjør at du lever deg mer inn i spillet. I det hele tatt handler spilleautomater for denne typen spiller om å komme seg bort, så jo mer spill og spenning, jo bedre for denne personen!

Gevinst er alt som gjelder

Den andre typen er nok på utkikk etter en rekke elementer ved automatene. Kanskje er bonusfunksjoner og lignende kun et mål på vinnersjanser for denne personen. Du kan garantere at denne typen spiller vet hva RTP og volatilitet er, og at de jobber på spreng for at de for enhver pris skal kunne få tilgang på denne informasjonen. Denne type spiller vil også være oppsatt på å vite om automaten har en progressiv jackpot eller ikke. Skal en vinne stort, så bør en tross alt være oppdatert på hvor mye en faktisk kan vinne!