Den beste tippetaktikken

[ivcs]
Type: article
Parent page: Tipping
[/ivcs]

Finn din taktikk

Tipping er ingen enkel disiplin, og dette handler mest av alt om følelser. Om vi skal vedde på sport og spill, uansett hvilken sport det måtte være, så er det alltid emosjoner involvert. Det er umulig å unngå, men allikevel bør vi prøve vårt beste. En god måte å gjøre dette på er å sette opp en tippetaktikk. Her bør en legge fram hvordan en skal gå frem for over tid å øke sine inntekter innen tipping. Det er selvfølgelig ingen enkel oppgave, men det er langt fra en umulig oppgave heller.

Slå bookmakerne

Først må en definere hva tipping egentlig er i praksis. Når du spiller på nett, så har

bookmakerne satt sine odds. Strippet ned til kjernen, så er din oppgave å slå deres oppfattelse av oddsen. Her kreves det en ekspertise fra din side. Der du for eksempel mener at et lag kun bør ha 2 i odds på seg for seier, men har 3 hos en bookmaker, så bør du sette et spill. Et godt eksempel var sommerens VM, der flere tjente seg søkkrike på Kroatia. Med et stjernelag der Modric og Rakitic styrte midtbanen, så hadde Kroatia fortsatt høy odds på seg hele veien. For de som hadde ekspertisen var det enkelt å tjene på dette laget.

Spill med måte

Når du er i gang med å slå bookmakerne jevnlig, så gjelder det også å tenke over hvor mye du skal tippe. Selv om du slår bookmakerne over tid, så må du innse at det vil være perioder med nedgang. Vær derfor varsom med å satse mye av gangen, for plutselig går du tom. Spill også på alle dine spill som du mener skal gå inn med summer som er mindre enn en tidel av din spillkonto, kun for din egen trygghet. Med alle disse rådene i bakhodet bør du være klar!