Fra monopol til stor konkurranse

[ivcs]
Type: article
Parent page: Tipping
[/ivcs]

Slutt på monopolet

For bare et par tiår siden, før internettet virkelig ble kommersialisert, så hadde nordmenn bare tilgang på et spillselskap. Til den dag i dag har Norsk Tipping monopol på tipping her til lands. Det fører til at ingen andre spillselskap får tilgang på lisens slik at de kan tilby spill på norsk jord. Naturligvis endret Internettet stort på dette, ved at spillselskaper kunne basere seg i land som for eksempel Malta og tilby produktet og tjenesten inn mot det norske markedet over nettet. Dette har ført til en ekstremt stor konkurranse for å verve deg som spiller.

Bedre betingelser for spillerne

Tiden er over der du måtte fylle ut kupongen og levere den på nærmeste kiosk. Selv om nostalgien med tippekampen og kupongen uten tvil er der, så er det viktig å innse at dette bare er nettopp det, nostalgi. Betingelsene har over årene blitt mye bedre, og som spiller får du så ufattelig mye mer tilbake. Et godt eksempel på dette er oddsbonusene som spillselskapene kniver om å tilby de beste av. Grunnet en ekstrem konkurranse, så får du i dag helt herlige bonuser som gir deg mer å spille for. Ofte kan du få flere tusenlapper ekstra å spille for uten å rikke en eneste finger. Det kommer godt med i tippingen. Dessuten er spillutvalget også mye, mye bedre. Hos Norsk Tipping var vi regulert til bare et par kamper her og der. Med internasjonale spillselskaper er verden foran våre føtter.

Nyt konkurransen

Tiden er inne for å tre inn i tippeverden, nå som betingelsene er bedre enn noensinne. Med utenlandske selskap som kniver om deg, så kan du forvente det ene gode tilbudet etter det andre. Norge har beveget seg fra monopol til ekstrem konkurranse, og dette er noe du så absolutt kan nyte i dagens marked!